Premierul Victor Ponta: Trebuie să încercăm să revenim la ceea ce înseamnă o ţară normală
n/a
Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta au susţinut, vineri seară, o conferinţă de presă pe tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

"Parlamentul României şi-a exercitat dreptul constituţional de a exercita suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. S-a decis suspendarea lui Traian Băsescu şi s-a convocat referendumul, în data de 29 iulie", a spus Crin Antonescu, în debutul conferinţei.

Propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu a trecut, vineri, de votul Parlamentului. S-au înregistrat, oficial, 256 de voturi în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce împotriva propunerii au fost 114 voturi, iar două voturi a fost declarate nule.

Premierul Victor Ponta a garantat că voinţa românilor va fi respectată. "Este extrem de important să dovedim ca acuzaţiile aduse României, ca ţară, nu se confirmă. Sunt dispus să solicit preşedintelui interimar sprijinul pentru a îndrepta lucrurile care n-au făcut posibilă integrarea României în Uniunea Europeană", a spus liderul PSD.

"Garantez sprijinul meu total pentru preşedintele intermar. (...) Guvernul are obligaţia să asigure îndeplinirea tuturor obligaţiilor care revin ţării ", a adăugat Victor Ponta.

"Trebuie să încercăm să revenim la ceea ce înseamnă o ţară normală", a subliniat premierul.
Comentarii: 0, Vizite: 2467
Comentarii
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
Legea la limita legii
Dan Tudorache, deputat PSD

Suntem, din pacate, astazi mai mult ca oricand, martorii unui fenomen electoral care imprastie practici si culege efecte. Aceasta declaratie, acest discurs, naste din nevoia societatii de a auzi adevarul, de a asculta ceea ce se cuvine ascultat.

Suntem produse ale societatii, suntem umani si gresim indiferent de legitimitatea functiilor care ne recomanda. Controlam opinii si trenduri, miscam atitudini si reformam impresii, suficient cat sa putem afirma ca reformam idei. Ceea ce nu reusim sa facem pentru ca moda actuala nu ne permite este sa… intelegem suficient.

Detalii...
71
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Aderarea la euro cu probleme inclusiv la comunicare: inflatia
Lucian Isar, analist economic
Aderarea la zona euro va rezulta in urma unei decizii politice cu putine ancore economice dincolo de comunicarile pentru populatie.

Pentru aceasta aderare o tara trebuie sa indeplineasca o serie de criterii nominale.
Detalii...
60
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evaziunea înflorește si investițiile se prăbușesc sub Victor Ponta și Ioana Petrescu
Gheorghe Ialomițianu, deputat PDL

Situația încasărilor proaste din primul trimestru 2014 va declanșa un nou concurs de minciuni intre fostul ministru de Finanțe Victor Ponta si actualul ministru de Finanțe Ioana Petrescu așa cum ne-a obișnuit si in cazul motivării introducerii taxei de 7 eurocenți.

Este greu de justificat proasta colectare a veniturilor bugetare de la începutul acestui an in condițiile reorganizării ANAF-ului in 2013 a introducerii de la 1 ianuarie 2014 a noi impozite si taxe si a unei evoluții economice favorabile in primul trimestru al acestui an.

Detalii...
280
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Acciza la carburanti – beneficii si lamuriri
Dan Tudorache, deputat PSD

Inceputul lunii aprilie a fost, in mod evident, unul controversat, din cauza deciziei si utilitatii introducerii accizei la carburanti.

Vocile care nu sustin aceasta miscare s epot auzi peste tot, din toate partile, neauzindu-se astfel ceea ce este mai important: beneficiile acestei decizii!

Detalii...
147
2 comentarii
Muntean Taxa asta nu are nici o legatura cu autostrazile este o taxa care creste fiscalitatea si cam atat; nu aduc ca argument c ...
Acum acum 13 zile de pe PC din (Switzerland)
Ilinois Don Tudorache , nu am vazut in viata mea un om mai servil ca tine ! Aparitiile tale la diverse televiziuni sunt STUPEFIA ...
Acum acum 13 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Munca la negru face pagube de peste 4 miliarde de euro la bugetul de stat
Liviu Marian Pop, senator PSD

Statisticile și estimările recente constituie un semnal de alarmă iminent în ceea ce priveşte munca la negru. Potrivit raportului întocmit de Consiliul Fiscal, instituţia care supraveghează modul în care sunt gestionaţi banii publici, numărul românilor care muncesc fără forme legale depăşeşte 1,4 milioane, ceea ce înseamnă că statul român înregistrează pierderi de aproximativ 4 miliarde de euro, adică peste 3% din Produsul Intern Brut, din evaziunea fiscală.

Detalii...
180
2 comentarii
ockiu si o sa faca in continuare ... ca nu vrea nimeni sa faca nimic pentru a stopa acest fonomen.
Acum acum 17 zile de pe din Bucharest (Romania)
Bitere Vasile Domnule Pop, ma angajez ca de manie sa iau masuri.
Acum acum 16 zile de pe PC din Buzau (Romania)

Ultimele comentarii:

Joe White Tony acum 9 minute
In primul rand Elena Udrea s-a aflat in Bucovina pentru a sarbatori Pastele ortodox si a se relaxa ca orice om...dupa nenumarate turnee prin tara pentru organizarea temeinica a filialelor PMP, o depla ...
ockiu acum 26 minute
se pare ca nea ilici nu a glumit atunci cand l-a facut, citez "prostanac" saracu` de el.
haiducul acum 2 ore
Parlamentul European ar trebui desfiintat. Cheltuie bani si supravegheaza statele ,, ajutandu-le " sa se naruiasca !
Perseverent acum o zi
Nici Caragiale nu ar fi creionat personaje care sa caracterizeze derizoriul justitiei ultimilor 10 ani din Romania cum a reusit Basescu cu "Haineala" sau "Vasilica" (Danilet).
Perseverent acum o zi
Cat timp procurorii si judecatorii vor fi "cu Nasu-n suflet", in Romania nu se va face justitie.
haiducul acum 2 zile
Ca asa-i romanul. Se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga. TOATE DECIZIILE IMPORTANTE IN POLITICA ROMANEASCA SUNT LUATE LA Washington !!!E chiar asa greu de priceput ? Restul sunt defilari de m ...
Anca Lupescu acum 2 zile
Jesus..asa cevaa
wdeplano acum 2 zile
Asta este o analiza diversionista, lansata cu scopul de a-l convinge pe Ponta sa candideze. Tariceanu, ca presedinte sau ca premier, ar relansa PNL spre marea politica.
mecanicul-L acum 2 zile
de fapt comentariile lui perseverent ... sunt ale lui FELIX MOTANUL
ockiu acum 2 zile
#perseverent - glumesti. lui dottore nu`i da voie pactul de coabitare sa-l suspende pe diavol de la 3coceni. daca se DOREA suspendare - il suspendau de 4 ori pana acum. vorbeste si dottore precum vide ...
Pesurse.ro a publicat o noua stire