Premierul Victor Ponta: Trebuie să încercăm să revenim la ceea ce înseamnă o ţară normală
n/a
Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta au susţinut, vineri seară, o conferinţă de presă pe tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

"Parlamentul României şi-a exercitat dreptul constituţional de a exercita suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. S-a decis suspendarea lui Traian Băsescu şi s-a convocat referendumul, în data de 29 iulie", a spus Crin Antonescu, în debutul conferinţei.

Propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu a trecut, vineri, de votul Parlamentului. S-au înregistrat, oficial, 256 de voturi în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce împotriva propunerii au fost 114 voturi, iar două voturi a fost declarate nule.

Premierul Victor Ponta a garantat că voinţa românilor va fi respectată. "Este extrem de important să dovedim ca acuzaţiile aduse României, ca ţară, nu se confirmă. Sunt dispus să solicit preşedintelui interimar sprijinul pentru a îndrepta lucrurile care n-au făcut posibilă integrarea României în Uniunea Europeană", a spus liderul PSD.

"Garantez sprijinul meu total pentru preşedintele intermar. (...) Guvernul are obligaţia să asigure îndeplinirea tuturor obligaţiilor care revin ţării ", a adăugat Victor Ponta.

"Trebuie să încercăm să revenim la ceea ce înseamnă o ţară normală", a subliniat premierul.
Comentarii: 0, Vizite: 3
Comentarii
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
INTERVIURILE PESURSE.RO Sociologul Alfred Bulai face radiografia cursei pentru Cotroceni
Anca Lupescu
Sociologul Alfred Bulai a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru PESURSE.RO despre situația politică la zi, despre șansele lui Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu și Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale, dar și despre avatarurile discursurilor politice ale fiecăruia.
1166
1 comentariu
Jovovich prima data cand ii dau dreptate lui Bulai
Acum acum o zi de pe PC din Iasi (Romania)
Interviu de colecție. Radu Boroianu despre implicarea intelectualilor in ”bucătăria” politică
Anca Lupescu
Radu Boroianu este unul dintre puținii cei care au contribuit la binele culturii românești dintr-o poziție politică. Mai puțin cunoscut în spațiul public decât „intelectualii” care emit judecăți de valoare cu privire la politica românească, fostul ambasador al României în Elveția a exprimat mai multe puncte de vedere pentru PESURSE.RO despre situația politicii și culturii românești.
Detalii...
318
1
Citește toate cele 16 comentarii
Ultimele 3 comentarii
redguy the headguy aha si el era bagat in niste lucruri nu tocmai onorabile cand era presedinte al Uniunii Scriitorilor...
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Perseverent @redguy. Ma refeream la Plesu, care s-a aflat in "dizidenta" la Tescani, conacul lui George Enescu.
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
redguy the headguy @perseverent eu credeam ca te referi la DInescu...
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
PNL intre risc si stagnare
Petre Roman
Situatia politica a PNL inaintea congresului recent incheiat se afla intre conditia de a nu intreprinde mai nimic si aceea da a-si asuma riscurile unei noi întreprinderi.
Detalii...
1071
2 comentarii
redguy the headguy aha ca redevii sef peste fostii colegi din PD??
Acum acum 28 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Ilinois Dnul Roman , va rog scutiti-ne ! E clar nu puteti nimic sau ce stiti nu puteti ! Va rugam lasati-ne . Dupa ce ati ,, par ...
Acum acum 11 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Ponta presedinte! Sa plece si sa ne lase! Scurt indreptar despre bobinajul politic al tanarului Sova
Silviu Manastire

Exista doua certitudini politice: pana la sfarsitul anului Traian Basescu nu va mai fi presedinte iar Victor Ponta nu va mai fi premier. Sau va fi premier pana in luna ianuarie 2015. Asta daca nu castiga alegerile prezidentiale. In ambele variante, castigator sau pierzator, Ponta va ceda sefia PSD.

Detalii...
2931
2 comentarii
oliver chestia cu Sova este o gluma muuult mai nesarata decat este cea cu Ponta presedinte PSD!!! eu inca mai am o oarece prete ...
Acum acum 1 luni de pe din Bucharest (Romania)
redguy the headguy Sova e un gen de Iohannis al PSD-ului,dar nici cu Dragnea nu ar fi bne ar redeveni PSD-ul anilor 2000-2004
Acum acum 1 luni de pe PC din Nehoiu (Romania)
O poveste cu securisti, politicieni prosti si marionete. Cum ajunge un inginer agricol de la Ilfov sef peste un partid cu o istorie de 139 de ani.
Silviu Manastire

Te uiti la Klaus Iohannis si Crin Antonescu si te buseste rasul. Cei doi au fost aparent trasi pe sfoara de un inginer/ mecanic agricol din Ilfov pe nume Petrache. Acest Petrache este noul sef al PNL. Haideti sa va spun o poveste! Herr Klaus, mister Crin luati si notati ca sa intelegeti in ce film jucati!

Detalii...
3679
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău

Ultimele comentarii:

Pesurse.ro a publicat o noua stire