Ce se întâmplă cu preşedintele Băsescu pe perioada suspendării
n/a

Preşedintele suspendat Traian Băsescu nu isi va păstra nivelul de protecţie din partea Serviciului de Protecţie şi Pază, dar are dreptul să locuiască la actuala reşedinţă şi va intra în campanie electorală.

În urma deciziei de azi a Parlamentului, Crin Antonescu a devenit preşedinte interimar, el urmând să se mute la Palatul Cotroceni cu echipa sa: consilieri şi purtători de cuvânt.

Crin Antonescu, până azi preşedintele Senatului, îi va preda atribuţiile unui vicepreşedinte pe perioada mandatului său de preşedinte interimar. În calitate de preşedinte interimar, Crin Antonescu va avea toate atribuţiile unui preşedinte în funcţie, mai puţin adresarea de mesaje Parlamentului, dizolvarea acestuia şi posibilitatea de a solicita organizarea unui referendum. Mai mult, Antonescu va putea emite decrete, promulga legi şi va avea dreptul să facă graţieri individuale şi să acorde decoraţii.

EVZ.ro
Comentarii: 9, Vizite: 2
Comentarii
din Oradea, Romania
Chiar nu ne intereseaza ce face pe timpul suspendarii ci suntem interesati de ce va face justitia pe care acesta o" iubeste " atat de mult.SPER DIN TOT SUFLETUL SA IL" REZOLVE " PE MARELE OM DE STAT (BLEAHHHHH) EXACT DUPA FAPTE . SI SA NU UITE JUSTITIA DE UDREA SI RITZI SI RESTUL PENALILOR PD
din Bucharest, Romania
Cînd eşti presidente, eşti tare
Ai curve-ministre şi "zbori" cu Merţanu'.
Cînd eşti suspendat, şi-acuşi o să pleci pe mare
Treci la tricou şi-ţi scoţi din garaj ... Loganu' :-)
din Bistrita, Romania
Echidistanța Instituțiilor statului ! De ce nu e interzisă campania electorală in weekend la fel ca la locale :)) . Hello CNA :))
din Bistrita, Romania
Ce se întâmplă dacă CCR îi dă dreptate lui Băsescu?
din Bucharest, Romania
pai parca avizul CCR e consultativ
din Hunedoara, Romania
Nu se intampla nimic. Doar va avea inca un subiect de campanie.
din Bistrita, Romania
Dacă la un moment dat CCR face abuz în serviciu ei nu pot fi sancționați?
Nu răspund în fața nimănui?
Doar nu-s dumnezeu pe pământ!
din Bucharest, Romania
pai trebuie modificata legea de functionare a CCR
din Alexandria, Romania
hahaha! in aceasta perioada va sta capra :d alta solutie nu mai are ... si nici lacrimi false nu mai are:d
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
Legea la limita legii
Dan Tudorache, deputat PSD

Suntem, din pacate, astazi mai mult ca oricand, martorii unui fenomen electoral care imprastie practici si culege efecte. Aceasta declaratie, acest discurs, naste din nevoia societatii de a auzi adevarul, de a asculta ceea ce se cuvine ascultat.

Suntem produse ale societatii, suntem umani si gresim indiferent de legitimitatea functiilor care ne recomanda. Controlam opinii si trenduri, miscam atitudini si reformam impresii, suficient cat sa putem afirma ca reformam idei. Ceea ce nu reusim sa facem pentru ca moda actuala nu ne permite este sa… intelegem suficient.

Detalii...
67
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Aderarea la euro cu probleme inclusiv la comunicare: inflatia
Lucian Isar, analist economic
Aderarea la zona euro va rezulta in urma unei decizii politice cu putine ancore economice dincolo de comunicarile pentru populatie.

Pentru aceasta aderare o tara trebuie sa indeplineasca o serie de criterii nominale.
Detalii...
56
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evaziunea înflorește si investițiile se prăbușesc sub Victor Ponta și Ioana Petrescu
Gheorghe Ialomițianu, deputat PDL

Situația încasărilor proaste din primul trimestru 2014 va declanșa un nou concurs de minciuni intre fostul ministru de Finanțe Victor Ponta si actualul ministru de Finanțe Ioana Petrescu așa cum ne-a obișnuit si in cazul motivării introducerii taxei de 7 eurocenți.

Este greu de justificat proasta colectare a veniturilor bugetare de la începutul acestui an in condițiile reorganizării ANAF-ului in 2013 a introducerii de la 1 ianuarie 2014 a noi impozite si taxe si a unei evoluții economice favorabile in primul trimestru al acestui an.

Detalii...
271
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Acciza la carburanti – beneficii si lamuriri
Dan Tudorache, deputat PSD

Inceputul lunii aprilie a fost, in mod evident, unul controversat, din cauza deciziei si utilitatii introducerii accizei la carburanti.

Vocile care nu sustin aceasta miscare s epot auzi peste tot, din toate partile, neauzindu-se astfel ceea ce este mai important: beneficiile acestei decizii!

Detalii...
144
2 comentarii
Muntean Taxa asta nu are nici o legatura cu autostrazile este o taxa care creste fiscalitatea si cam atat; nu aduc ca argument c ...
Acum acum 11 zile de pe PC din (Switzerland)
Ilinois Don Tudorache , nu am vazut in viata mea un om mai servil ca tine ! Aparitiile tale la diverse televiziuni sunt STUPEFIA ...
Acum acum 11 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Munca la negru face pagube de peste 4 miliarde de euro la bugetul de stat
Liviu Marian Pop, senator PSD

Statisticile și estimările recente constituie un semnal de alarmă iminent în ceea ce priveşte munca la negru. Potrivit raportului întocmit de Consiliul Fiscal, instituţia care supraveghează modul în care sunt gestionaţi banii publici, numărul românilor care muncesc fără forme legale depăşeşte 1,4 milioane, ceea ce înseamnă că statul român înregistrează pierderi de aproximativ 4 miliarde de euro, adică peste 3% din Produsul Intern Brut, din evaziunea fiscală.

Detalii...
180
2 comentarii
ockiu si o sa faca in continuare ... ca nu vrea nimeni sa faca nimic pentru a stopa acest fonomen.
Acum acum 15 zile de pe din Bucharest (Romania)
Bitere Vasile Domnule Pop, ma angajez ca de manie sa iau masuri.
Acum acum 15 zile de pe PC din Buzau (Romania)

Ultimele comentarii:

Pesurse.ro a publicat o noua stire