Guvernul s-a întrunit pentru organizarea referendumului de suspendare a preşedintelui
n/a
Guvernul s-a reunit, sâmbătă dimineaţă, în şedinţă extraordinară pentru a adopta hotărârile de organizare a referendumului de demitere a şefului statului.

Referendumul pentru demiterea lui Băsescu a fost stabilit pentru data de 29 iulie, în urma voturilor exprimate de către parlamentari.

Premierul Victor Ponta a făcut un apel către toate instituţiile statului să funcţioneze normal şi în perioada campaniei electorale şi a subliniat că îl sprijină pe preşedintele interimar Crin Antonescu.
Comentarii: 0, Vizite: 2751
Comentarii
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
Refacerea USL dupa 25 mai
Dan Tudorache, deputat PSD
Usor, usor ne apropiem de campania electorala pentru alegerile europarlamentare, alegeri importante nu doar pentru definirea directiei politice a Uniunii Europene ci si importante in perspectiva alegerilor prezidentiale din Romania.

Aceste alegeri reprezinta un test pentru testarea soliditatii convingerilor noastre politice, un test care verifica solidaritatea de care reusim sa dam dovada in fata poporului roman.
Detalii...
166
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evolutiile din Ucraina vor pune presiune pe Bugetul Romaniei
Lucian Isar, analist economic
Nu ma refer la cei 100 000 euro cat a costat Romania selfie-ul Premierului Ponta aburcat de PR-isti intr-un F16.
Situatia din Ucraina va evolua ineluctabil, conform unor acorduri explicite si implicite, catre federalizare/atomizarea teritoriului in orice forma de expresie va decide echilibrul de retorica externa de la momentul respectiv.

Echilibrul va fi dat de zona negociata in care zgomotul va fi suportabil de aparentul castig al ambelor blocuri.
Restul dansului este doar pentru a servi diferitelor nevoi de a poza in fata popoarelor.
Detalii...
54
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Legea la limita legii
Dan Tudorache, deputat PSD

Suntem, din pacate, astazi mai mult ca oricand, martorii unui fenomen electoral care imprastie practici si culege efecte. Aceasta declaratie, acest discurs, naste din nevoia societatii de a auzi adevarul, de a asculta ceea ce se cuvine ascultat.

Suntem produse ale societatii, suntem umani si gresim indiferent de legitimitatea functiilor care ne recomanda. Controlam opinii si trenduri, miscam atitudini si reformam impresii, suficient cat sa putem afirma ca reformam idei. Ceea ce nu reusim sa facem pentru ca moda actuala nu ne permite este sa… intelegem suficient.

Detalii...
78
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Aderarea la euro cu probleme inclusiv la comunicare: inflatia
Lucian Isar, analist economic
Aderarea la zona euro va rezulta in urma unei decizii politice cu putine ancore economice dincolo de comunicarile pentru populatie.

Pentru aceasta aderare o tara trebuie sa indeplineasca o serie de criterii nominale.
Detalii...
62
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evaziunea înflorește si investițiile se prăbușesc sub Victor Ponta și Ioana Petrescu
Gheorghe Ialomițianu, deputat PDL

Situația încasărilor proaste din primul trimestru 2014 va declanșa un nou concurs de minciuni intre fostul ministru de Finanțe Victor Ponta si actualul ministru de Finanțe Ioana Petrescu așa cum ne-a obișnuit si in cazul motivării introducerii taxei de 7 eurocenți.

Este greu de justificat proasta colectare a veniturilor bugetare de la începutul acestui an in condițiile reorganizării ANAF-ului in 2013 a introducerii de la 1 ianuarie 2014 a noi impozite si taxe si a unei evoluții economice favorabile in primul trimestru al acestui an.

Detalii...
311
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău

Ultimele comentarii:

oliver acum 3 ore
fugi ba gargaragiule! crezi ca-ti mai tin mult clismele verbale??? nici in Bucuresti nu mai apuci un mandat dar mai la presedentie!!!
oliver acum 3 ore
ti-au crescut si tie falcile.ai fi un tip ok daca nu ai fi dator vandut lui Felix si obligat sa lingi conduri!!!
ockiu acum 4 ore
daca e sa ne luam dupa ce ne zic astia de la AEP - clar nu a fost demis dar oare cifra asta este reala?daca e sa ne luam dupa institutul de statistica populatia tarii e in scadere - e bine ca nr. celo ...
Podhorodetchi Liliana acum 4 ore
Minciuna pentru Ponta este ca apa pentru omenire.El nu trebuie sa bea whisky sau sa coboare de pe vapor cum a explicat dar nu stiu pentru cine,el cred ca a cazut in cap cand era mic si de atunci are p ...
oliver acum 6 ore
Ciuvica a ajuns un gretzos!!! basistul Radulescu a fost mereu gretzos, dar dupa otevizarea televiziunilor ce pretentii sa mai ai??? privit placut la cotet raitaru tv si ceilalti rahati unii pupinponti ...
haiducul acum 7 ore
Dar pe Ciuvica nu-l intreaba nimeni ce se mai aude cu contrabanda de pe aeroportul Otopeni , Tigareta 1,2 etc ? Dar ficiorul lui Constantinrescu ce se mai aude ?
Muhubu acum 14 ore
Dupa plagiator mai esti si mincinos Dottore!!Vax
Muhubu acum 14 ore
Esti penibila FA Doina!!
Mihai acum 16 ore
Lasa ca in curind o invita la unitate=minister sa faca "ricanii" instructie cu ea!Mai mult culcat decit saltat!
Mihai acum 16 ore
Deci necuratul de la cotroceni NU A FOST DEMIS la referendumul din 2012!!!!!!Mai mult pe listele referendumului au fost 18.292.464, iar acum sint 18.303.915??????????Populatia Romaniei inregistreaza ...
Pesurse.ro a publicat o noua stire