Ponta: Guvernul va lucra în zilele următoare la capacitate maximă
Ioan Szasz
Senior Editor politic, pesurse.ro

Premierul Victor Ponta le-a atras atenţia miniştrilor, reuniţi în cadrul unei şedinţe la Palatul Victoria, că Executivul va lucra în perioada următoare la capacitate maximă, mai ales că trebuie făcut 'un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României'.'În zilele următoare Guvernul lucrează la capacitate maximă indiferent de faptul că Parlamentul sau alte instituţii se mai bucură de concediu. Dumneavoastră trebuie să fiţi zi de zi la Guvern. Vom avea probabil mai mult de o şedinţă săptămânală pentru a rezolva rapid toate problemele pe care le avem. Este nevoie să asigurăm stabilitatea şi liniştea de care este absolut nevoie şi mai ales vom face un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României, purtată tocmai de cei care câştigă mii de euro pentru a reprezenta România prin diverse structuri ale Parlamentului European. Miile de euro pe care le câştigă în fiecare lună din munca românilor le-au folosit pentru a denigra România şi să strice o muncă făcută de foarte mulţi ani de români şi foarte multe guverne. E mare păcat că la 22 de ani de la Revoluţie cineva nu pleacă de la putere decât distrugând ţara. Obligaţia noastră este ca şi până acum să facem administraţia funcţională', a delcarat Victor Ponta în deschiderea şedinţei de Guvern.

Premierul a făcut un apel către ministrul de Interne, Ioan Rus, pentru organizarea în bune condiţii a referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, Victor Ponta le-a spus miniştrilor Sănătăţii şi Administraţiei şi Internelor să fie luate măsuri pentru a limita efectele caniculei asupra populaţiei.

Victor Ponta i-a atras atenţia minsitrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să 'nu-i facă o surpriză cu autostrăzile pe 20 iulie'. 'Să vă duceţi din nou în vizită peste ei şi să fiu sigur că de data asta se ţin de cuvânt', l-a rugat Ponta pe Silaghi.

AGERPRES

Comentarii: 0, Vizite: 2
Comentarii
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
EXCLUSIV Interviurile PESURSE.RO: Sfaturi INEDITE și păreri TRANȘANTE pentru și despre politicienii din România
Alexandra Iancu
Într-o atmosferă politică și socială în care tensiunea atinge cote din ce în ce mai înalte, în care trădările sunt la ordinea zilei, în care foștii prieteni sau parteneri politici își înfig cuțite în spate urmărindu-și doar interesele politice imediate sau fiind manevrați de alții din umbră, este clar că avem cu toții nevoie de un respiro.

Așa că PESURSE.RO continuă seria interviurilor de weekend.
Detalii...
290
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Despre perdele, perdeluţe şi secundarul naţional.
Gratiela Gavrilescu

După ce, mai an, şi- a luat adio, din faţa perdeluţei, de la partidul care l- a consacrat, domnul Traian Băsescu, de curând, s- a lansat în producţia de perdele. De fum!

Detalii...
418
1
1
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
EXCLUSIV Interviurile PESURSE.RO. Ce spune prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul despre batălia prezidențială și guvernul alternativă
Anca Lupescu

PESURSE.RO continuă seria interviurilor săptămânale cu lideri marcanți din politica românească.


Detalii...
386
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Unde se duc mogulii cand se duc ?
Anca Mireanu

Nimic nu e mai limpede în capul românilor atunci când vorbesc de Traian Băsescu decât cruciada împotriva mogulilor. Poate doar amenințarea țepelor plasate strategic în Piața Victoriei a produs sentimente mai surescitante pentru votantul anului 2004. Mogulii, însoțiți de tonomate, deveneau răul de care regimul Băsescu trebuia să scape cu prioritate și țintele preferate ale președintelui.

Detalii...
400
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
INTERVIURILE PESURSE.RO Sociologul Alfred Bulai face radiografia cursei pentru Cotroceni
Anca Lupescu
Sociologul Alfred Bulai a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru PESURSE.RO despre situația politică la zi, despre șansele lui Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu și Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale, dar și despre avatarurile discursurilor politice ale fiecăruia.
2028
1 comentariu
Jovovich prima data cand ii dau dreptate lui Bulai
Acum acum 23 zile de pe PC din Iasi (Romania)

Ultimele comentarii:

Pesurse.ro a publicat o noua stire