Ponta: Guvernul va lucra în zilele următoare la capacitate maximă
Ioan Szasz
Senior Editor politic, pesurse.ro

Premierul Victor Ponta le-a atras atenţia miniştrilor, reuniţi în cadrul unei şedinţe la Palatul Victoria, că Executivul va lucra în perioada următoare la capacitate maximă, mai ales că trebuie făcut 'un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României'.'În zilele următoare Guvernul lucrează la capacitate maximă indiferent de faptul că Parlamentul sau alte instituţii se mai bucură de concediu. Dumneavoastră trebuie să fiţi zi de zi la Guvern. Vom avea probabil mai mult de o şedinţă săptămânală pentru a rezolva rapid toate problemele pe care le avem. Este nevoie să asigurăm stabilitatea şi liniştea de care este absolut nevoie şi mai ales vom face un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a României, purtată tocmai de cei care câştigă mii de euro pentru a reprezenta România prin diverse structuri ale Parlamentului European. Miile de euro pe care le câştigă în fiecare lună din munca românilor le-au folosit pentru a denigra România şi să strice o muncă făcută de foarte mulţi ani de români şi foarte multe guverne. E mare păcat că la 22 de ani de la Revoluţie cineva nu pleacă de la putere decât distrugând ţara. Obligaţia noastră este ca şi până acum să facem administraţia funcţională', a delcarat Victor Ponta în deschiderea şedinţei de Guvern.

Premierul a făcut un apel către ministrul de Interne, Ioan Rus, pentru organizarea în bune condiţii a referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, Victor Ponta le-a spus miniştrilor Sănătăţii şi Administraţiei şi Internelor să fie luate măsuri pentru a limita efectele caniculei asupra populaţiei.

Victor Ponta i-a atras atenţia minsitrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să 'nu-i facă o surpriză cu autostrăzile pe 20 iulie'. 'Să vă duceţi din nou în vizită peste ei şi să fiu sigur că de data asta se ţin de cuvânt', l-a rugat Ponta pe Silaghi.

AGERPRES

Comentarii: 0, Vizite: 2
Comentarii
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
INTERVIURILE PESURSE.RO Sociologul Alfred Bulai face radiografia cursei pentru Cotroceni
Anca Lupescu
Sociologul Alfred Bulai a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru PESURSE.RO despre situația politică la zi, despre șansele lui Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu și Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale, dar și despre avatarurile discursurilor politice ale fiecăruia.
1166
1 comentariu
Jovovich prima data cand ii dau dreptate lui Bulai
Acum acum o zi de pe PC din Iasi (Romania)
Interviu de colecție. Radu Boroianu despre implicarea intelectualilor in ”bucătăria” politică
Anca Lupescu
Radu Boroianu este unul dintre puținii cei care au contribuit la binele culturii românești dintr-o poziție politică. Mai puțin cunoscut în spațiul public decât „intelectualii” care emit judecăți de valoare cu privire la politica românească, fostul ambasador al României în Elveția a exprimat mai multe puncte de vedere pentru PESURSE.RO despre situația politicii și culturii românești.
Detalii...
312
1
Citește toate cele 16 comentarii
Ultimele 3 comentarii
redguy the headguy aha si el era bagat in niste lucruri nu tocmai onorabile cand era presedinte al Uniunii Scriitorilor...
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Perseverent @redguy. Ma refeream la Plesu, care s-a aflat in "dizidenta" la Tescani, conacul lui George Enescu.
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
redguy the headguy @perseverent eu credeam ca te referi la DInescu...
Acum acum 5 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
PNL intre risc si stagnare
Petre Roman
Situatia politica a PNL inaintea congresului recent incheiat se afla intre conditia de a nu intreprinde mai nimic si aceea da a-si asuma riscurile unei noi întreprinderi.
Detalii...
1070
2 comentarii
redguy the headguy aha ca redevii sef peste fostii colegi din PD??
Acum acum 28 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Ilinois Dnul Roman , va rog scutiti-ne ! E clar nu puteti nimic sau ce stiti nu puteti ! Va rugam lasati-ne . Dupa ce ati ,, par ...
Acum acum 11 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Ponta presedinte! Sa plece si sa ne lase! Scurt indreptar despre bobinajul politic al tanarului Sova
Silviu Manastire

Exista doua certitudini politice: pana la sfarsitul anului Traian Basescu nu va mai fi presedinte iar Victor Ponta nu va mai fi premier. Sau va fi premier pana in luna ianuarie 2015. Asta daca nu castiga alegerile prezidentiale. In ambele variante, castigator sau pierzator, Ponta va ceda sefia PSD.

Detalii...
2926
2 comentarii
oliver chestia cu Sova este o gluma muuult mai nesarata decat este cea cu Ponta presedinte PSD!!! eu inca mai am o oarece prete ...
Acum acum 1 luni de pe din Bucharest (Romania)
redguy the headguy Sova e un gen de Iohannis al PSD-ului,dar nici cu Dragnea nu ar fi bne ar redeveni PSD-ul anilor 2000-2004
Acum acum 1 luni de pe PC din Nehoiu (Romania)
O poveste cu securisti, politicieni prosti si marionete. Cum ajunge un inginer agricol de la Ilfov sef peste un partid cu o istorie de 139 de ani.
Silviu Manastire

Te uiti la Klaus Iohannis si Crin Antonescu si te buseste rasul. Cei doi au fost aparent trasi pe sfoara de un inginer/ mecanic agricol din Ilfov pe nume Petrache. Acest Petrache este noul sef al PNL. Haideti sa va spun o poveste! Herr Klaus, mister Crin luati si notati ca sa intelegeti in ce film jucati!

Detalii...
3676
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău

Ultimele comentarii:

Pesurse.ro a publicat o noua stire