EXCLUSIV Andronescu, despre căsătoriile gay: Omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează
Ionel Dancu
Redactor-Șef, pesurse.ro

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a explicat pentru pesurse.ro de ce nu crede în legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

“Știți, pentru a răspunde la întrebarea aceasta este necesar un comentariu puțin mai extins. Pe de-o parte, respect drepturile omului, știu că libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în același timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, noi trebuie să asigurăm generațiile viitoare și lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbați și femei. De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înțelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult, de aceea eu personal nu cred că aceasta este o soluție, deși sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ în legătură cu răspunsul la întrebarea <<Ce face cu viața lui?>>”, a declarat vicepreședintele PSD, întrebată dacă este de acord cu legalizarea căsătoriilor gay.

Sursa foto: napocanewsfoto.ro
Comentarii: 12, Vizite: 0
Comentarii
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
lasa bre oamenii in pace. cu ce te deranjeaza ?
din Onesti, Romania
cum ar fi ca vecinii din fata apartamentului tau sa fie un cuplu de gay cu acte ok - care se uita dulce la fiul tau si-i trimit pupicuri din varful buzelor ?


din Curtea De Arges, Romania
I-as reclama la politie. Nu toti cei care sunt gay vor sa ti-o traga, stai linistit.
din Curtea De Arges, Romania
Si Andronescu nu a gandit prea mult cand a spus asta."Omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează"Cate miliarde suntem? Parca eram vreo 7. Eu zic ca omenirea se termina din alte motive.
din Onesti, Romania
Ok te cred !
Învățătoarea copiilor tai ar fi ok sa fie un transsexual bine , tunat si amabil ?
din Curtea De Arges, Romania
Nu as fi foarte fericit, dar daca totul e ok si pregatirea lui/ei e buna, de ce nu?
din Onesti, Romania
Aici nu e vorba de drepturi ci de model social .

Totusi statul nu pare deranjat ca modelul social s-a alterat mult in ulktimii 20 de ani - EBA sau Columbeanca fiind modele de "succesuri" , Talmacean Pinalti Hoara fiind echivalentul masculin al "absorbantei " Elena Udrea - prietena lui Basau si Pontarel.

Ultimul model de "succesuri" este secretara lui Dragnea !
din Curtea De Arges, Romania
Heh... ironia e ca niciunul dintre cei pe care i-ai enumerat (probabil) nu e gay/lgbt/whatever. Mi se pare mie sau problema e in alta parte, si nu in orientarea sexuala? Cred ca tine de decenta, nu de altceva.
din Berlin, Germany
comentariile dubioase vor fi sterse. Atentie JOS.
din Berlin, Germany
eu prefer un cuplu de homosexuali vecini .. decat niste ciudati :) (casnica + burtos)
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
@JOS aia de care spui tu sunt pedofili nu homosexuali. fa o diferenta.
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
intr-o societate educata au loc toti. si nu vad diferenta intre o casatorie bi si una gay. oamenii se casatoresc din interes sau pentru cetatenie sau pt ca au fost vanduti de mici sau ca sa scape dintr-un oras sau pur si simplu ca au fost beti. cu ce sunt aceste casatorii mai onorabile decat cele gay ?
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
Legea la limita legii
Dan Tudorache, deputat PSD

Suntem, din pacate, astazi mai mult ca oricand, martorii unui fenomen electoral care imprastie practici si culege efecte. Aceasta declaratie, acest discurs, naste din nevoia societatii de a auzi adevarul, de a asculta ceea ce se cuvine ascultat.

Suntem produse ale societatii, suntem umani si gresim indiferent de legitimitatea functiilor care ne recomanda. Controlam opinii si trenduri, miscam atitudini si reformam impresii, suficient cat sa putem afirma ca reformam idei. Ceea ce nu reusim sa facem pentru ca moda actuala nu ne permite este sa… intelegem suficient.

Detalii...
67
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Aderarea la euro cu probleme inclusiv la comunicare: inflatia
Lucian Isar, analist economic
Aderarea la zona euro va rezulta in urma unei decizii politice cu putine ancore economice dincolo de comunicarile pentru populatie.

Pentru aceasta aderare o tara trebuie sa indeplineasca o serie de criterii nominale.
Detalii...
55
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evaziunea înflorește si investițiile se prăbușesc sub Victor Ponta și Ioana Petrescu
Gheorghe Ialomițianu, deputat PDL

Situația încasărilor proaste din primul trimestru 2014 va declanșa un nou concurs de minciuni intre fostul ministru de Finanțe Victor Ponta si actualul ministru de Finanțe Ioana Petrescu așa cum ne-a obișnuit si in cazul motivării introducerii taxei de 7 eurocenți.

Este greu de justificat proasta colectare a veniturilor bugetare de la începutul acestui an in condițiile reorganizării ANAF-ului in 2013 a introducerii de la 1 ianuarie 2014 a noi impozite si taxe si a unei evoluții economice favorabile in primul trimestru al acestui an.

Detalii...
270
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Acciza la carburanti – beneficii si lamuriri
Dan Tudorache, deputat PSD

Inceputul lunii aprilie a fost, in mod evident, unul controversat, din cauza deciziei si utilitatii introducerii accizei la carburanti.

Vocile care nu sustin aceasta miscare s epot auzi peste tot, din toate partile, neauzindu-se astfel ceea ce este mai important: beneficiile acestei decizii!

Detalii...
144
2 comentarii
Muntean Taxa asta nu are nici o legatura cu autostrazile este o taxa care creste fiscalitatea si cam atat; nu aduc ca argument c ...
Acum acum 11 zile de pe PC din (Switzerland)
Ilinois Don Tudorache , nu am vazut in viata mea un om mai servil ca tine ! Aparitiile tale la diverse televiziuni sunt STUPEFIA ...
Acum acum 11 zile de pe PC din Bucharest (Romania)
Munca la negru face pagube de peste 4 miliarde de euro la bugetul de stat
Liviu Marian Pop, senator PSD

Statisticile și estimările recente constituie un semnal de alarmă iminent în ceea ce priveşte munca la negru. Potrivit raportului întocmit de Consiliul Fiscal, instituţia care supraveghează modul în care sunt gestionaţi banii publici, numărul românilor care muncesc fără forme legale depăşeşte 1,4 milioane, ceea ce înseamnă că statul român înregistrează pierderi de aproximativ 4 miliarde de euro, adică peste 3% din Produsul Intern Brut, din evaziunea fiscală.

Detalii...
178
2 comentarii
ockiu si o sa faca in continuare ... ca nu vrea nimeni sa faca nimic pentru a stopa acest fonomen.
Acum acum 15 zile de pe din Bucharest (Romania)
Bitere Vasile Domnule Pop, ma angajez ca de manie sa iau masuri.
Acum acum 14 zile de pe PC din Buzau (Romania)

Ultimele comentarii:

haiducul acum 3 ore
Ca asa-i romanul. Se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga. TOATE DECIZIILE IMPORTANTE IN POLITICA ROMANEASCA SUNT LUATE LA Washington !!!E chiar asa greu de priceput ? Restul sunt defilari de m ...
Alexandra Iancu acum 6 ore
Jesus..asa cevaa
wdeplano acum 9 ore
Asta este o analiza diversionista, lansata cu scopul de a-l convinge pe Ponta sa candideze. Tariceanu, ca presedinte sau ca premier, ar relansa PNL spre marea politica.
mecanicul-L acum 10 ore
de fapt comentariile lui perseverent ... sunt ale lui FELIX MOTANUL
ockiu acum 10 ore
#perseverent - glumesti. lui dottore nu`i da voie pactul de coabitare sa-l suspende pe diavol de la 3coceni. daca se DOREA suspendare - il suspendau de 4 ori pana acum. vorbeste si dottore precum vide ...
ockiu acum 10 ore
baliverne ... cu privire la "tandemul celor 2" - nu`si mai aduce nimeni aminte - iulie 2012 declaratia lui dottore - "basescu nu mai e un adversar"??
Perseverent acum o zi
Base va fi scos cu mascatii, de la Cotroceni. Basca ce va urma.
Perseverent acum o zi
Casa din Primaverii, data in folosinta lui Ceusescu ca presedinte, comparata cu silozurile locative sau cazematele civile ale lui Vantu, Videanu, Patriciu, Giovani Becali sau ale atatora parveniti ...
Perseverent acum o zi
@Lenus. Base, tine-ti explicatiile pentru procurori. "Paste fericit".
Lenus acum o zi
@perseverent.Sper ca nu te deranjeaza ca sunt prahoveanca.Mai sper ca ma vei crede in Saptamana patimilor ca eu chiar sunt o simpla persoana, simplu cetatean cum spui tu, nu sunt unealta nimanui si n ...
Pesurse.ro a publicat o noua stire