EXCLUSIV Andronescu, despre căsătoriile gay: Omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează
Ionel Dancu
Redactor-Șef, pesurse.ro

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a explicat pentru pesurse.ro de ce nu crede în legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

“Știți, pentru a răspunde la întrebarea aceasta este necesar un comentariu puțin mai extins. Pe de-o parte, respect drepturile omului, știu că libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în același timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, noi trebuie să asigurăm generațiile viitoare și lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbați și femei. De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înțelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult, de aceea eu personal nu cred că aceasta este o soluție, deși sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ în legătură cu răspunsul la întrebarea <<Ce face cu viața lui?>>”, a declarat vicepreședintele PSD, întrebată dacă este de acord cu legalizarea căsătoriilor gay.

Sursa foto: napocanewsfoto.ro
Comentarii: 12, Vizite: 0
Comentarii
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
lasa bre oamenii in pace. cu ce te deranjeaza ?
din Onesti, Romania
cum ar fi ca vecinii din fata apartamentului tau sa fie un cuplu de gay cu acte ok - care se uita dulce la fiul tau si-i trimit pupicuri din varful buzelor ?


din Curtea De Arges, Romania
I-as reclama la politie. Nu toti cei care sunt gay vor sa ti-o traga, stai linistit.
din Curtea De Arges, Romania
Si Andronescu nu a gandit prea mult cand a spus asta."Omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează"Cate miliarde suntem? Parca eram vreo 7. Eu zic ca omenirea se termina din alte motive.
din Onesti, Romania
Ok te cred !
Învățătoarea copiilor tai ar fi ok sa fie un transsexual bine , tunat si amabil ?
din Curtea De Arges, Romania
Nu as fi foarte fericit, dar daca totul e ok si pregatirea lui/ei e buna, de ce nu?
din Onesti, Romania
Aici nu e vorba de drepturi ci de model social .

Totusi statul nu pare deranjat ca modelul social s-a alterat mult in ulktimii 20 de ani - EBA sau Columbeanca fiind modele de "succesuri" , Talmacean Pinalti Hoara fiind echivalentul masculin al "absorbantei " Elena Udrea - prietena lui Basau si Pontarel.

Ultimul model de "succesuri" este secretara lui Dragnea !
din Curtea De Arges, Romania
Heh... ironia e ca niciunul dintre cei pe care i-ai enumerat (probabil) nu e gay/lgbt/whatever. Mi se pare mie sau problema e in alta parte, si nu in orientarea sexuala? Cred ca tine de decenta, nu de altceva.
din Berlin, Germany
comentariile dubioase vor fi sterse. Atentie JOS.
din Berlin, Germany
eu prefer un cuplu de homosexuali vecini .. decat niste ciudati :) (casnica + burtos)
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
@JOS aia de care spui tu sunt pedofili nu homosexuali. fa o diferenta.
din San Lorenzo De El Escorial, Spain
intr-o societate educata au loc toti. si nu vad diferenta intre o casatorie bi si una gay. oamenii se casatoresc din interes sau pentru cetatenie sau pt ca au fost vanduti de mici sau ca sa scape dintr-un oras sau pur si simplu ca au fost beti. cu ce sunt aceste casatorii mai onorabile decat cele gay ?
Pentru a posta comentarii trebuie să te autentifici. Autentifică-te
Invitați pesurse.ro
Refacerea USL dupa 25 mai
Dan Tudorache, deputat PSD
Usor, usor ne apropiem de campania electorala pentru alegerile europarlamentare, alegeri importante nu doar pentru definirea directiei politice a Uniunii Europene ci si importante in perspectiva alegerilor prezidentiale din Romania.

Aceste alegeri reprezinta un test pentru testarea soliditatii convingerilor noastre politice, un test care verifica solidaritatea de care reusim sa dam dovada in fata poporului roman.
Detalii...
173
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evolutiile din Ucraina vor pune presiune pe Bugetul Romaniei
Lucian Isar, analist economic
Nu ma refer la cei 100 000 euro cat a costat Romania selfie-ul Premierului Ponta aburcat de PR-isti intr-un F16.
Situatia din Ucraina va evolua ineluctabil, conform unor acorduri explicite si implicite, catre federalizare/atomizarea teritoriului in orice forma de expresie va decide echilibrul de retorica externa de la momentul respectiv.

Echilibrul va fi dat de zona negociata in care zgomotul va fi suportabil de aparentul castig al ambelor blocuri.
Restul dansului este doar pentru a servi diferitelor nevoi de a poza in fata popoarelor.
Detalii...
57
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Legea la limita legii
Dan Tudorache, deputat PSD

Suntem, din pacate, astazi mai mult ca oricand, martorii unui fenomen electoral care imprastie practici si culege efecte. Aceasta declaratie, acest discurs, naste din nevoia societatii de a auzi adevarul, de a asculta ceea ce se cuvine ascultat.

Suntem produse ale societatii, suntem umani si gresim indiferent de legitimitatea functiilor care ne recomanda. Controlam opinii si trenduri, miscam atitudini si reformam impresii, suficient cat sa putem afirma ca reformam idei. Ceea ce nu reusim sa facem pentru ca moda actuala nu ne permite este sa… intelegem suficient.

Detalii...
78
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Aderarea la euro cu probleme inclusiv la comunicare: inflatia
Lucian Isar, analist economic
Aderarea la zona euro va rezulta in urma unei decizii politice cu putine ancore economice dincolo de comunicarile pentru populatie.

Pentru aceasta aderare o tara trebuie sa indeplineasca o serie de criterii nominale.
Detalii...
63
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău
Evaziunea înflorește si investițiile se prăbușesc sub Victor Ponta și Ioana Petrescu
Gheorghe Ialomițianu, deputat PDL

Situația încasărilor proaste din primul trimestru 2014 va declanșa un nou concurs de minciuni intre fostul ministru de Finanțe Victor Ponta si actualul ministru de Finanțe Ioana Petrescu așa cum ne-a obișnuit si in cazul motivării introducerii taxei de 7 eurocenți.

Este greu de justificat proasta colectare a veniturilor bugetare de la începutul acestui an in condițiile reorganizării ANAF-ului in 2013 a introducerii de la 1 ianuarie 2014 a noi impozite si taxe si a unei evoluții economice favorabile in primul trimestru al acestui an.

Detalii...
313
Fără comentarii | Adaugă comentariul tău

Ultimele comentarii:

oliver acum 2 ore
nu suntem in Schengen pt ca UE este o uniune de kakat unde nu se respecta proprile reguli!!!
haiducul acum 3 ore
3….2….1….START!!!! CAMPANIA A INCEPUT Prin procesul actual de reorganizare a Europei,şi lărgireaUniunii Europene, pentru România, s-a creat o şansă şi o oportunitate, care artrebui să influeneţeze în ...
oliver acum 4 ore
bulldogul musca??? ii va trage Psycho una peste bot si iar il vedem chelalaind!!
Andrei acum 6 ore
sa fie cantitate, nu vorbim de calitate...
Dan acum 6 ore
urmeaza europarlamentarele :) e firesc.. cu cat suntem mai multi pe hartie cu atat avem mai multi europarlamentari
oliver acum 10 ore
fugi ba gargaragiule! crezi ca-ti mai tin mult clismele verbale??? nici in Bucuresti nu mai apuci un mandat dar mai la presedentie!!!
oliver acum 10 ore
ti-au crescut si tie falcile.ai fi un tip ok daca nu ai fi dator vandut lui Felix si obligat sa lingi conduri!!!
ockiu acum 11 ore
daca e sa ne luam dupa ce ne zic astia de la AEP - clar nu a fost demis dar oare cifra asta este reala?daca e sa ne luam dupa institutul de statistica populatia tarii e in scadere - e bine ca nr. celo ...
Podhorodetchi Liliana acum 12 ore
Minciuna pentru Ponta este ca apa pentru omenire.El nu trebuie sa bea whisky sau sa coboare de pe vapor cum a explicat dar nu stiu pentru cine,el cred ca a cazut in cap cand era mic si de atunci are p ...
oliver acum 13 ore
Ciuvica a ajuns un gretzos!!! basistul Radulescu a fost mereu gretzos, dar dupa otevizarea televiziunilor ce pretentii sa mai ai??? privit placut la cotet raitaru tv si ceilalti rahati unii pupinponti ...
Pesurse.ro a publicat o noua stire